Αγαπητοί Δημότες,
Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στην  ιστοσελίδα του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου.

Αγαπητοί Επισκέπτες,

Το Μεσολόγγι, η Ιερά πόλις όπως έχει αποκληθεί, έχει ταυτιστεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ελληνική πόλη με τον Αγώνα του 1821  Η πύλη της Εξόδου, ο χωματένιος φράχτης, ο κήπος των Ηρώων με τον τύμβο, όπου έχουν ταφεί οστά αγωνιστών, ανδριάντες και προτομές αγωνιστών και φιλελλήνων, όπως του Μάρκου Μπότσαρη, του Κυριάκου Μαυρομιχάλη και του Λόρδου Βύρωνα αποτελούν ορισμένα μόνο από τα τεκμήρια του ρόλου που διαδραμάτισε η πόλη στον αγώνα της ανεξαρτησίας.

Ταυτόχρονα  ο δήμος Ι.Π Μεσολογγίου με την λιμνοθάλασσα, τον πολιτισμό, τον αρχαιολογικό πλούτο, τα μοναδικά προϊόντα της θάλασσας και της γης,  με πολύ προσπάθεια από την ημέρα που αναλάβαμε τα ηνία του δήμου κατακτά καθημερινά ένα δυναμικό μέλλον.

Η ιστοσελίδα του Δήμου μας είναι ένα μέσο έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης, αλλά και ένα σύγχρονο εργαλείο ανοιχτής επικοινωνίας με τους δημότες μας. Πληροφορηθεί για τις δράσεις, τα έργα  τις προσκλήσεις και τις αποφάσεις των Δημοτικών του Συμβουλίων, αλλά και τις εκδηλώσεις της Δημοτικής Αρχής.

Θέλουμε όλους τους δημότες όχι μόνο επισκέπτες αλλά συμμάχους και συμμέτοχους. Δεν περισσεύει κανείς στον αγώνα που ξεκινήσαμε για ένα καλύτερο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, έναν δήμο Αξιοπρεπή, Αξιόπιστο και Δυνατό, που θα γίνει γνωστός παντού για τα θετικά του επιτεύγματα!

 

Καλή περιήγηση

 

Κώστας Λύρος

Δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου”
Δημοσίευση στο Facebook