Με την ανταπόκριση του κοινού να είναι εντυπωσιακή για μια ακόμη χρονιά, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου η ετήσια γιορτή αγάπης και προσφοράς που διοργανώνουν το Πνευματικό Κέντρο και οι παιδικοί/ βρεφικοί σταθμοί του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Η διοίκηση, το προσωπικό και οι εθελοντές ένωσαν τις δυνάμεις τους για κοινό σκοπό, που φέτος απευθύνεται στα παιδιά του Ειδικού Γυμνασίου Μεσολογγίου και του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ. Δυο δομές που δημιουργήθηκαν με πρωτοβουλία και πολύ φροντίδα από το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, προσφέροντας την δυνατότητα της εκπαίδευσης, της βιωματικής μελέτης αλλά και της ψυχαγωγίας των συνανθρώπων μας. Ο προθάλαμος του Τρικούπειου Πολιτιστικού ήταν γεμάτος από γλυκίσματα, χειροτεχνίες και χριστουγεννιάτικα στολίδια, ενώ στην αίθουσα εκδηλώσεων τα παιδιά των παιδικών σταθμών, ο μαέστρος και οι μουσικοί του Δημοτικού Ωδείου, έδιναν τη δική τους χριστουγεννιάτικη νότα των ημερών.

Χαιρετισμό και καλωσόρισμα στο bazaar με θέμα «Η αγάπη και η προσφορά μέσα από τα μάτια των παιδιών», απηύθυναν ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Αναστάσιος Σκαρμούτσος και ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος.

Κατεβάστε το Δελτίο τύπου

 

 

Δημοσίευση στο Facebook