Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με τις κοινωνικές δομές του, Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και Κοινωνικό Παντοπωλείο, στις 24/12/2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ. βρέθηκε -ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων -στην Κεντρική Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη.

Σκοπός μας ήταν μικροί και μεγάλοι να χαρούν μαζί μας και να δώσουν τις δικές τους ευχές αυτές τις άγιες ημέρες, για έναν καλύτερο κόσμο, στέλνοντας μηνύματα αγάπης, αισιοδοξίας και αλληλεγγύης.

Με μεγάλη επιτυχία, πολύ κέφι και χαμόγελα μοιράσθηκαν στους συμπολίτες μας ευχετήριες κάρτες, οι οποίες δημιουργήθηκαν από τα στελέχη των κοινωνικών δομών και γλυκίσματα ενώ παράλληλα για τους μικρούς μας φίλους υπήρχαν παιδικές ζωγραφιές με θέμα τα Χριστούγεννα τις οποίες ζωγράφιζαν εκεί.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κατάστημα Soul Café και την Κυρία Μπίμπου Βίκυ για τα γλυκίσματα που μας προσέφερε έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η εκδήλωση.

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου λειτουργούν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» με την συγχρηματοδότηση  της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Κέντρο Κοινότητας:2631363417-2631363431

Κοινωνικό Παντοπωλείο:2631023192

Κατεβάστε το Δελτίο τύπου

Δημοσίευση στο Facebook