«Έχουμε ηθική υποχρέωση να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που διανύουν την Τρίτη Ηλικία»

Την δομή του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων στο Μεσολόγγι επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστας Λύρος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Νίκο Καραπάνο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, δόθηκε η δυνατότητα της ενημέρωσης αλλά και της ανταλλαγής απόψεων με τους εργαζομένους αλλά και με τα ίδια τα μέλη του ΚΑΠΗ που παρευρίσκονταν στο χώρο, για την δημιουργία των καλύτερων δυνατών συνθηκών φιλοξενίας και λειτουργίας της δομής.

«Έχουμε ηθική υποχρέωση απέναντι στ ους συνανθρώπους μας που διανύουν την τρίτη ηλικία της ζωής τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος κατά την διάρκεια της επίσκεψης. Συνεχίζοντας δε, επεσήμανε πως « Επιβάλλεται να  προσφέρουμε στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας κάθε δυνατή υποστήριξη έτσι ώστε να αισθάνονται πως βρίσκονται σε ένα οικείο, ανθρώπινο και «ζεστό» περιβάλλον. Υποχρεούμαστε να τους εξασφαλίζουμε καθημερινά υπηρεσίες υψηλού επιπέδου όπως τους αξίζει. Οφείλουμε πολλά άλλωστε στην προηγούμενη γενιά. Την γενιά που σήμερα φιλοξενούμε στην δομή του Δήμου μας κι αντιμετωπίζουμε ως αναπόσπαστο και ισότιμο κομμάτι της τοπικής μας κοινωνίας».

 

 

Εκ του Γραφείου Δημάρχου –

Γραφείο Επικοινωνίας

και Δημοσίων Σχέσεων

 

Δείτε το Δελτίο Τύπου

Δημοσίευση στο Facebook