Σε μήνυμά του για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου ενόψει των Εορτών Χριστουγέννων ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστας Λύρος αναφέρει:

«Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας είναι δομή με ανθρωπιστική διάσταση, η οποία εξυπηρετεί σε μόνιμη βάση οικογένειες που έχουν ανάγκη υποστήριξης και βοήθειας. Όμως πέρα από τα είδη πρώτης ανάγκης, τα παιδιά αυτών των οικογενειών ειδικά τις γιορτινές μέρες που έρχονται  θα πρέπει να αισθανθούν την ζεστασιά και την καλοσύνη όλων μας. Για το λόγο αυτό, καλώ τους συνδημότες μας να συνεισφέρουν ενεργά στην πρωτοβουλία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, προσφέροντας δώρα και παιγνίδια  τα οποία θα προσφερθούν στα παιδιά των δικαιούχων της δομής. Ένα παιδικό χαμόγελο μπορεί να προσφέρει γαλήνη, χαρά και αισιοδοξία τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων. Σας ευχαριστώ όλους».

*Κάθε πολίτης μπορεί από σήμερα Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου (ώρες 9.00 έως 14.30) να επισκέπτεται το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου (Οδός Λουδοβίκου Βαυαρίας 13 τηλ. 26310-23192 ) προκειμένου να παραδώσει την προσφορά του.

Δείτε το Δελτίο Τύπου

Δημοσίευση στο Facebook