ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Αυτοτελές Τμήμα Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, με τις Κοινωνικές Δομές του (Κέντρο Κοινότητας  και Κοινωνικό Παντοπωλείο) συμμετείχε ενεργά στην 3η Αναπτυξιακή Έκθεση Προϊόντων και υπηρεσιών του Δήμου μας που  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στο Λιμάνι του Μεσολογγίου.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να γνωρίσουν τα Στελέχη των Κοινωνικών Δομών, καθώς και το Κοινωνικό  έργο που επιτελούν. Δόθηκε η ευκαιρία δικτύωσης με τους εκθέτες που συμμετείχαν στην Αναπτυξιακή Έκθεση, για μελλοντική συνεργασία.

Οι κοινωνικές Δομές συνεχίζουν να δέχονται αιτήσεις από όποιον δημότη επιθυμεί να εγγραφεί στο δίκτυο  Εθελοντών των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου που αποτελεί έναν από τους βασικούς άξονες των τεσσάρων πυλώνων: «Στέγασης, Υγείας, Απασχόλησης και Εκπαίδευσης», στα γραφεία μας στην διεύθυνση Σταυροπούλου 31 Ραδιομέγαρο.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Κέντρο Κοινότητας:2631363417-2631363431

Κοινωνικό Παντοπωλείο:2631363457

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου λειτουργούν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» με την συγχρηματοδότηση  της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΔΩ

Δημοσίευση στο Facebook