Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού γνωστοποιεί ότι το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου πρόκειται να διεξάγει μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας προκειμένου να προετοιμάσει όσους ενήλικες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις εξετάσεις για απόκτηση τίτλου απολυτηρίου Δημοτικού, οι οποίες θα υλοποιηθούν στο προσεχές διάστημα.

Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί οι ενήλικες να διαθέτουν βασικές γνώσεις γραφής, ανάγνωσης και αριθμητικής.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προσέλθουν έως και τις 10 Οκτωβρίου στο Κέντρο Κοινότητας, επί της οδού Σταυροπούλου 31, Ισόγειο (ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ) ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2631363417 με την Παιδαγωγό του Κέντρου Κοινότητας, για να γίνει η εγγραφή τους και να προγραμματιστεί ο τόπος και ο χρόνος διεξαγωγής της ενισχυτικής διδασκαλίας.

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου λειτουργεί στο πλαίσιο του ‘’Επιχειρησιακού Προγράμματος 2014-2020’’ με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία είναι στη διάθεση των δημοτών από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00π.μ-16:00μ.μ.

Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου

 

Δημοσίευση στο Facebook