Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστας Λύρος ευχαριστεί την εταιρεία  Γ. Καψιώχας ΑΕΒΕ, για την διαχρονική, θετική κι άμεση ανταπόκριση στο αίτημα που υπέβαλλε  ο  ίδιος προκειμένου να παραχωρηθεί στο Δήμο ένα αυτοκίνητο για τους επόμενους μήνες, προς ενίσχυση των κοινωνικών δομών και ειδικότερα του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», καθώς οι ανάγκες των συμπολιτών μας -ειδικά των ευπαθών ομάδων πληθυσμού -αυξάνονται καθημερινά λόγω του κορωνοϊου

O Κώστας Λύρος εκφράζει  τις θερμές  ευχαριστίες του στην εταιρεία Α. Ζύγουρας Α.Ε. για την δωρεά ενός αυτοκινήτου στο Δήμο προς  κάλυψη των αναγκών του, ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα που υποβλήθηκε από την έναρξη της θητείας της νέας δημοτικής αρχής.

Επίσης, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων (ΚΕΔΕ) με την εταιρεία Toyota Ελλάς, ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου παρέλαβε ακόμη ένα αυτοκίνητο από την εκπροσωπούμενη εταιρεία στο νομό Καραμπέτσας – Παπαχρήστος ΑΕ, που θα ενισχύσει κι αυτό  τις  κοινωνικές δομές του Δήμου για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Δημοσίευση στο Facebook