Στην έναρξη συνεργασίας με τον τεχνικό σύμβουλο που ανέλαβε την παρακολούθηση της διαδικασίας για την υλοποίηση του Open Mall προχώρησε σήμερα ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

Πρόκειται για ένα «έξυπνο» έργο ύψους περίπου από 1,8 εκατ. ευρώ που προβλέπει παρεμβάσεις ανάπλασης σε δρόμους, πλατείες, αλλά και καταστήματα του εμπορικού κέντρου Μεσολογγίου. Σήμερα έγινε και ουσιαστικά η εκκίνηση της υλοποίησης με την επιλογή του τεχνικού συμβούλου και θα ακολουθήσει διαγωνισμός για την ανάδειξη μελετητή και κατόπιν η δημοπράτηση του έργου.

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Κώστας Λύρος σε δήλωσή του τονίζει τα εξής: «Το open mall είναι ένα σημαντικό έργο για την αναβάθμιση της εικόνας του εμπορικού κέντρου του Μεσολογγίου, τόσο στους κοινόχρηστους χώρους όσο και στα καταστήματα. Μετά την υπογραφή της συνεργασίας με τον συντονιστή έδωσα εντολή στις εμπλεκόμενες υπηρεσίες ώστε το έργο να τρέξει όσο το δυνατόν πιο σύντομα και να ξεπεραστούν οι σκόπελοι της γραφειοκρατίας».

Παρών στην σημερινή συνάντηση ήταν και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου Βασίλης Σπυρόπουλος, καθώς ο φορέας που εκπροσωπεί είχε καίριο ρόλο στην διεκδίκηση και ένταξη του έργου.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Δημοσίευση στο Facebook