Την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου επισκέπτεται αύριο Τρίτη 16-6-2020 και ώρα 17.00, η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»  Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη. Την κυρία Δασκαλάκη θα καλωσορίσει στον Κήπο των Ηρώων ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος, ενώ η ίδια θα συνοδεύεται από το Μέλος της Ολομέλειας της Επιτροπής Ελλάδα 2021 κ. Πασχάλη Κιτρομηλίδη.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ

17:00: Καλωσόρισμα της Προέδρου από τον Δήμαρχο, κύριο Κώστα Λύρο, και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κύριο Ιωάννη Τσώλο, στον Κήπο των Ηρώων.

17:15: Μετάβαση στο Mουσείο Ιστορίας και Τέχνης – Δημοτική Πινακοθήκη (παλιό Δημαρχείο). Επίσημη υποδοχή της  Προέδρου από τον Δήμαρχο, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλη της Επιτροπής Διοργάνωσης των εκδηλώσεων του Μεσολογγίου για το 2021.

17:45:Αναχώρηση από την Πινακοθήκη. Περίπατος προς την πλατεία και στάση σε παραδοσιακό μαγαζί.

18:00: Άφιξη με τα πόδια στο παλαιό τυπογραφείο του Μεσολογγίου. Στη συνέχεια, μετάβαση στο παλαιό ποτοποιείο «Τρικενέ». Ξενάγηση 10 λεπτά.

18:10: Επιστροφή στην Δημοτική Πινακοθήκη και μετάβαση οδικώς στο Μουσείο Άλατος. Την Πρόεδρο θα υποδεχτεί ο ιδρυτής του Μουσείου, κύριος Νίκος Κορδόσης.

18:30: Επίσκεψη σε μια Μεσολογγίτικη πελάδα, όπου θα βρίσκονται ψαράδες από τον Συνεταιρισμό του Μεσολογγίου. Θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση και θα προσφερθεί μεζές.

19:00:Αποχαιρετισμός.

 

Δημοσίευση στο Facebook