Στις τελετές του αγιασμού στο 1ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου και το 3ο Δημοτικό Σχολείο παρευρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος, με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους.

Σε δήλωσή του για το ξεκίνημα της χρονιάς το οποίος φέτος γίνεται υπό ιδιαίτερες συνθήκες , ο Κώστας Λύρος αναφέρει:  «Με τις ευθύνες όλων μας να είναι βαρύτερες από ποτέ λόγω της πανδημίας, ξεκινά φέτος η νέα σχολική χρονιά. Η κρισιμότητα των ημερών που διανύουμε αλλά και αυτών που θα έρθουν στο προσεχές μέλλον,  απαιτεί συντονισμό και συνεργασία προκειμένου τα παιδιά να προσέλθουν και να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τα μαθήματά τους στις σχολικές αίθουσες. Είναι υποχρέωσή μας, να διασφαλίσουμε αυτή τη διαδικασία. Είναι ζήτημα που αφορά την «υγιή» εξέλιξη της εκπαιδευτικής καθημερινότητας των παιδιών, την οποία θα πρέπει να διασφαλίσουμε από κοινού και με κάθε πρόσφορο τρόπο. Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του θα συνδράμει προς αυτή την κατεύθυνση.

  Θα ήθελα να ευχηθώ στους μαθητές και τις μαθήτριες, στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, να έχουν μια καλή και παραγωγική χρονιά. Μια χρονιά όπου όλοι μας θα κληθούμε να συμβάλουμε στην επιτυχία της. Πιστεύω πως με συνεννόηση και άμεση συνεργασία, όλα θα πάνε καλά».

Δημοσίευση στο Facebook