Την σύμβαση του έργου «Επεμβάσεις βελτίωσης Παιδικών Σταθμών Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου» υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος με τον ανάδοχο.

Πρόκειται για άλλη μια εργολαβία που βαίνει προς υλοποίηση με το χρονοδιάγραμμα να ορίζεται σε τρεις μήνες. Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ήταν 350.000 €, αλλά με την έκπτωση το τελικό ποσό είναι 178.474,8 €. Προβλέπονται μεταξύ άλλων επισκευές και βελτιώσεις σε δύο παιδικούς σταθμούς του Μεσολογγίου καθώς και σε Αιτωλικό, Νεοχώρι, Κατοχή, Ευηνοχώρι και Σταμνά.

Υπενθυμίζεται ότι από τις αρχές του έτους μέχρι σήμερα έχουν δημοπρατηθεί πλήθος έργων όπως η βελτίωση αγροτικής οδοποιίας, η αποκατάσταση οδοποιίας σε πολλά σημεία του Δήμου, η ασφαλτόστρωση στην περιοχή «Λάκκες» Κατοχής, η αποπεράτωση πλατείας Αγίου Γεωργίου, η αντικατάσταση φωτιστικών, η ολοκλήρωση του Κλειστού στο Γυμνάσιο – Λύκειο Νεοχωρίου και πολλά άλλα.

«Προχωρούμε το τεχνικό μας πρόγραμμα και οι δημοπρατήσεις έργων αυξάνονται. Μιλούμε με έργα και αφήνουμε την δημιουργία εντυπώσεων για άλλους. Βελτιώσαμε την καθημερινότητα και τώρα εκτελούμε το τεχνικό μας πρόγραμμα που θα έχει συνέχεια. Καταθέτουμε προτάσεις σε προσκλήσεις προγραμμάτων και εξυγιαίνουμε το Δήμο μας. Τα εμπόδια που μας βάζουν συνεχώς δεν μας πτοούν. Κάποιοι θέλουν να σκοντάφτει η Δημοτική Αρχή και ας είναι σε βάρος του τόπου. Τους αγνοούμε και κοιτάμε μπροστά. Οι πόλεις και τα χωριά μας γίνονται καλύτερες. Έχουμε δρόμο, αλλά μπαίνουν βάσεις για ένα πιο ελπιδοφόρο αύριο», δήλωσε μεταξύ άλλων μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος.

Δημοσίευση στο Facebook