Ολοκληρώθηκε χθες με επιτυχία η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων για την δράση «Βαδίζοντας στα χνάρια του 1821», την οποία είχε προαναγγείλει με σχετική ανακοίνωση η Επιτροπή «Ιερά Πόλις Μεσολογγίου Επανάσταση Αυτοθυσία». Εννέα νέοι και νέες του Δήμου μας, προσήλθαν σε εξ αποστάσεως συνέντευξη με τα μέλη της επιτροπής Κωνσταντίνο Καρκανιά, Νικόλαο Ζαχαριά και Φώτιο Σπυρόπουλο, σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα επαφή, κατά την οποία πέρα από την τυπική διαδικασία η οποία προβλέπεται από τον φορέα υλοποίησης του Προγράμματος (Επιτροπή «Ελλάδα 2021»), είχαν την ευκαιρία να αναφερθούν στα ενδιαφέροντά τους σχετικά με τον πολιτισμό, τις δραστηριότητές τους ως ενεργοί πολίτες πλέον, αλλά και τις δεξιότητές τους σε τομείς που έχουν επιλέξει.

   Μετά το πέρας της τηλεδιάσκεψης, ο κατάλογος κατάταξης έχει ως εξής:

Νέες

  1. Καρβέλη Αγγελική – Ανδριάννα
  2. Χαβαλίνα Αθανασία
  3. Παναγιωτοπούλου Όλγα – Ζωή
  4. Καλογεροπούλου Γλυκερία
  5. Φλώρου Βασιλική

Νέοι

  1. Στεργίου Αθανάσιος
  2. Νούλας Κωνσταντίνος
  3. Δραγγανάς Κωνσταντίνος – Δημήτριος
  4. Πουρνάρας Γεώργιος

   Οι εκπρόσωποι του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου συνολικά θα είναι τέσσερις (4), οι εξής : Καρβέλη Αγγελική – Ανδριάννα, Χαβαλίνα Αθανασία, Στεργίου Αθανάσιος και Νούλας Παναγιώτης. Σε περίπτωση κωλύματος κάποιου εκ των τεσσάρων εκπροσώπων, την θέση καταλαμβάνει ο πρώτος/η επιλαχών/ούσα.

   Η Επιτροπή «Ιερά Πόλις Μεσολογγίου Επανάσταση Αυτοθυσία», ευχαριστεί όλους και όλες για το ενδιαφέρον και την συμμετοχή στην δράση, θεωρώντας πως η διαδικασία που ακολουθήθηκε υπήρξε απολύτως δημιουργική και παραγωγική τόσο για τα μέλη της όσο και τους ίδιους τους υποψηφίους.  

 

 

Εκ της Επιτροπής «Ιερά Πόλις Μεσολογγίου Επανάσταση Αυτοθυσία»

Δημοσίευση στο Facebook