ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

 

       

Σπύρος Διαμαντόπουλος

Πορευόμενος με αγάπη για τον τόπο μου και πίστη στις δυνάμεις του να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που στέκονται εμπόδιο στην πρόοδό του, τέθηκα επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΑΖΟΙ» και εκλέχτηκα Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά μου από την 1η Ιανουαρίου 2024.

Πιστεύω στο Μεσολόγγι, όπως πιστεύω και στο Αιτωλικό και στις Οινιάδες. Δεν υπάρχει περιθώριο για διαχωρισμούς, ούτε θέση για τοπικισμούς και μικρότητες που στερούν στα παιδιά μας και στον τόπο μας το δικαίωμα στην ανάπτυξη, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, στην προσδοκία για ένα καλύτερο αύριο.

Πιστεύω όμως ότι για να τα επιτύχουμε όλα αυτά, χρειάζεται όχι μόνο δουλειά και ομαδικότητα, αλλά και προσήλωση στο σκοπό μας με ιδέες και όραμα που θα στηρίζονται όμως στο σχέδιο και στον ρεαλισμό. Τα όμορφα λόγια, είναι εύκολα. Η πραγματικότητα όμως, απαιτεί κόπο και θυσίες.

Με αυτές τις αξίες, αλλά και αυτή την ελπίδα, πορεύτηκα και όλα τα προηγούμενα χρόνια στα κοινά και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Έχοντας διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος από το 2014 και Αντιδήμαρχος επί σειρά ετών, είχα την ευκαιρία να μάθω πολλά για τη λειτουργία του δημόσιου τομέα, τις δυσλειτουργίες και τις δυσκολίες που συχνά προκύπτουν αλλά και τους τρόπους με τους οποίους αυτές ξεπερνιόνται.

Παράλληλα, από τις σπουδές μου στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το μεταπτυχιακό μου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και την ενασχόλησή μου με σειρά επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μαζί με τη σύζυγό μου και συνεργάτες μου, γνώρισα τον κόσμο της εργασίας αλλά και του επιχειρείν. Τον κόσμο της διαρκούς προσπάθειας για βελτίωση και πρόοδο ώστε να μπορεί κανείς να είναι ανταγωνιστικός και πρωτοπόρος σε πραγματικές συνθήκες.

Στην εξαιρετική ομάδα συνεργατών μου, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων, θα προσθέσω όλη μου αυτή την εμπειρία για να αποτελέσουμε μαζί μια δύναμη αλλαγής στον Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, μια δύναμη προσφοράς και ελπίδας.

Το αξίζουμε!

Επικοινωνία με το Γραφείο Δημάρχου

Τηλέφωνα: 26313 60900, 26313 60903, 26313 60907

ΦΑΞ: 26313 63444

Email: grammateia2024@gmail.com