Η Πρόεδρος και τα μέλη του Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου σας καλούν στον ετήσιο απολογισμό των πεπραγμένων του Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου.

Μια ευκαιρία να ενημερωθούμε και να συζητήσουμε θέματα που αφορούν όλους μας.

ΤΌΠΟΣ: Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο
ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ: Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 6.30 το απόγευμα

Η διαδικασία λογοδοσίας αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της δημοκρατίας και της διαφάνειας στη διοίκηση, καθώς και μέσο δημόσιας κριτικής, ανοιχτής σε όλους τους δημότες. Ο δημόσιος απολογισμός πεπραγμένων αφορά τη διοίκηση της Κοινότητας, την εφαρμογή του προγράμματος δράσης, τον οικονομικό απολογισμό (άρθρο 218 Ν.3463/2006). Θα υπάρξει παρουσίαση των πεπραγμένων και στη συνέχεια διάλογος με ανοιχτή διαδικασία ερωτήσεων.

Εξαιτίας της πανδημίας που βιώνει η ανθρωπότητα, ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλέφωνο 6978539302 ή στο σύνδεσμο https://bit.ly/3bB5R9s

Όσοι προσέλθουν χωρίς να έχουν δηλώσει συμμετοχή, θα τηρηθεί σειράπροτεραιότητας με βάση τον αριθμό των εναπομεινάντων θέσεων. Θα τηρηθούν όλες οι οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για τον Covid-19. Θα χαρούμε να βρεθούμε από κοντά να διαπιστώσουμε τι έγινε, τι δεν έγινε και τι στόχους θέτουμε από εδώ και πέρα.

Διοργανωτής Εκδήλωσης: Συμβούλιο Κοινότητας Μεσολογγίου.
Πληροφορίες: Όλγα Δασκαλή, Πρόεδρος Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου

 

 

 

Δημοσίευση στο Facebook